BANJA LUKA
VIŠE →
EMPORIUM
0012
FIRMA
VIŠE →
LEDO
TREBINJE
VIŠE →
VILLA TREBINJE
0007
SARAJEVO
VIŠE→
MEGAMIX SHOPPING CENTER
TUZLA
VIŠE→
BINGO CITY CENTAR TUZLA
TREBINJE
VIŠE→
BINGO TREBINJE
TREBINJE
VIŠE →
VIOLETA CENTAR
TRŽNI CENTAR
VIŠE →
MIHAJLOVIĆ
GRUDE
VIŠE →
BILI BRIG
0005
OUR PROCESS
Quality: We treat your project like it’s our own
OUR PROCESS
Seitan Kickstarter beard umami chillwave plaid. Tilde wolf skateboard, sustainable cronut VHS High Life irony. Skateboard kitsch lomo.
OUR SUPPLIERS
Honesty: We're open communication with our clients.
OUR SUPPLIERS
Seitan Kickstarter beard umami chillwave plaid. Tilde wolf skateboard, sustainable cronut VHS High Life irony. Skateboard kitsch lomo.

Ravni krovovi

Ravni krovovi nude niz svestranih, lako ugradivih i troškovno učinkovitih rješenja koja pojednostavljuju dizajn, minimiziraju gubitak topline i djeluju kao protupožarna zaštita.

Ventilirane fasade

Ventilirana fasada je sistem gradnje vanjskog zida objekta, sastavljen od nosive metalne podkonstrukcije na koju se slažu fasadni paneli, sloja toplinske izolaciju i prostora za ventilaciju. Svi dijelovi imaju strogi raspored i ulogu.

Sistemi za odimljavanje

U početnim fazama požara toplota, dim i vreli gasovi se dižu do plafona, a zatim se šire i obrazuju gust sloj koji se spušta ka dole. Ranim otvaranjem krovne ventilacije podstiče se kontinualno odstranjivanje toplote i dima putem dimnih odvoda.

Čelične konstrukcije

Čelik je uvijek savremen materijal, materijal neograničenih mogućnosti. Ima izuzetna tehnička i funkcionalna svojstva koji ga čini omiljenim kod arhitekata i investitora.

Limarski radovi

Limarski radovi obuhvataju izradu ili montažu opreme izrađene od limova različitog sastava, debljine i oblika. Područje limarskih radova su ventilacije, toplinske instalacije, gromobrani, plinske instalacije, oluci …

Zeleni krovovi

Zeleni krov je odličan način da se izbjegne korištenje skupog crijepa za pokrivanje krova. Ako je dobro napravljen, toplinska su izolacija s vanjske strane kuće, a i lijepi su, jer na njima može biti travnjak, cvjetnjak ili vrt.

Iznajmljivanje dizalica

Wortmann d.o.o. ima na raspolaganju različite građevinske dizalice koje predstavljaju tehnološki najusavršeniji produkt tehnike dizanja, koji mogu zadovoljiti potrebe najzahtjevnijih gradilišta.

Svjetlosni elementi / Svjetlarnici

Maksimalna iskoristivost prirodne svjetlosti u zgradama ima brojne prednosti. Glavni razlog uključivanja zidne i krovne rasvjete je osiguravanje svijetle, prirodno osvijetljene unutrašnjosti i smanjenje potrebe za umjetnom rasvjetom.

Termoizolacioni paneli

Fasadni i krovni termoizolacioni paneli se koriste za oblaganje svih, a prije svega industrijskih objekata. Uz mogućnost odabira više boja, dužina ili vrsta profilacije, moguće je postizanje izuzetnih estetskih efekata koji će biti u skladu sa zamišljenim arhitektonskim rješenjem i namjenom objekta.